Hlavní navigace

DigiZone.cz přichází s novinkou: Promo spoty filmových kanálů

28. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na DigiZone.cz si budete moci každý měsíc prohlédnout nové promo spoty filmových kanálů. Jako první jsme pro naše čtenáře připravili červnová videa tematické stanice Film Europe Channel.

Server DigiZone.cz se snaží dávat na svých stránkách prostor jak všem volně šířeným kanálům, tak i těm prémiovým, tedy placeným, které jsou známé od kabelových, IPTV a satelitních operátorů. Na našich stránkách jste si ale ještě nemohli přečíst o promo spotech těchto stanic. Proto jsme se rozhodli tuto skutečnost napravit. Vzhledem k tomu, že nejatraktivnější se v tomto směru zdají filmové kanály, budeme servírovat každý měsíc právě jejich upoutávky.

ČTĚTE TAKÉ: Film Europe nakupoval na Berlinale, získal i The Parade od Dragojevice

Spolupráci našemu webu přislíbili prozatím společnosti Film Europe (Film Europe Channel, Kino CS, Doku CS a Muzika CS), HBO Česká republika (HBO a Cinemax) a SPI International (Filmbox). Do budoucna bychom rádi zprostředkovali mimo jiné i stanice MGM a Film+. Dnes začínáme prvním uvedeným kanálem, tedy Film Europe Channel, jenž představí v červnu čtyři nové promo spoty. Ty nesou označení Československé legendy, Sobotní večery, Legendy a Alternative Cinema.

Pokud máte k této novince jakékoliv připomínky, pište nám je do diskusního fóra nebo na e-mailovou adresu redakce@digizo­ne.cz.

Promo spot Alternative Cinema láká na francouzský snímek Mortem, dánskou Cecílii, francouzský Konec Roberta Mitchuma a australského Blízkého přítele.

Legendy jsou v červnu na Film Europe ve znamení snímků Boom, Zatmění, Proces a Cervantes: Young Rebel

BRAND24

Sobotní večery budou na Film Europe patřit filmům Děti století, Co víc si můžu přát; Paříži, miluji tě; Harrisonovy květy a řadě dalších.

V červnu se objeví na Film Europe i Československé legendy, konkrétně půjde o Srdečný pozdrav ze zeměkoule, Šašek a královna, Trhák a Panna a netvor.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).