Hlavní navigace

DigiZone.cz má na Facebooku téměř tisíc fanoušků. Přidat se můžete i vy

8. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 6. 2011

Server DigiZone.cz komunikuje se svými čtenáři nejen prostřednictvím svých stránek, ale také na komunitním portálu Facebook. Před několika dny se sem přidal devítistý fanoušek a blížíme se tak počtu první tisícovky. Být na Facebooku DigiZone se rozhodně vyplatí. Naše redakce sem dává nejen klasické články a aktuality, ale také jakýsi bonusový obsah, který se na web nevejde.

Z ARCHIVU: Nova čelí na Facebooku nevybíravé kritice kvůli tureckému seriálu

BRAND24

Na Facebook DigiZone.cz pravidelně umisťujeme například programové plány britské ITV, kterou jsme před několika měsíci popularizovali prostřednictvím článku o satelitní službě Freesat from Sky, screenshoty ze zajímavých stanic nebo pořadů, případně i vybraná videa a některé texty ze zahraničí. Pochopitelně to ale neznamená, že bychom chtěli ochudit naše čtenáře, kteří o Facebook nemají zájem. Web DigiZone.cz bude nadále hlavním zdrojem aktualit a článků a redakce na tom nehodlá nic měnit ani v budoucnu.

Fanouškem DigiZone.cz na Facebooku se můžete stát zde

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).