Hlavní navigace

Digi Sport chystá moderované zpravodajství a studiové pořady

10. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 1. 2011

Plnohodnotným kanálem by se chtěla stát v nejbližší době nová stanice Digi Sport, která je od loňského roku exkluzivně dostupná pouze v satelitní službě Digi TV a také zákazníkům kabelové sítě Digi Slovakia. Jak řekl serveru Mediálne.sk šéfredaktor společnosti Digi Sport Slovakia Jaroslav Šišolák, brzy se na obrazovce tohoto programu objeví také moderované pořady.

ČTĚTE TAKÉ: Digi Sport získal licenci pro slovenskou verzi, může vysílat vlastní pořady

Digi Sport vysílá v současné době pouze komentované sportovní přenosy. Chceme dokončit naše studio už začátkem roku, abychom mohli spustit moderované zpravodajství a zejména studiové relace. Máme rozpracované tři až čtyři nové talkshow na různá témata. Chceme je dělat jinak, než byl sportovní divák zvyklý, takže se má na co těšit, uvedl v krátkém dotazníkovém rozhovoru pro Mediálne.sk Šišolák. Ve výhledu je také získání dalších sportovních práv, která ovšem šéfredaktor Digi Sportu nespecifikoval.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).