Hlavní navigace

Digi Sport by měl zahájit vysílání 14. srpna. Tvrdí to jeho rumunský ředitel

12. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 7. 2010

Česko-slovenská verze televizního programu Digi Sport, která přebrala Nově Sport vysílací práva pro anglickou fotbalovou Premier League, by měla začít vysílat 14. srpna. Právě v tento den začíná další ročník Premier League. Program Digi Sportu by měly doplnit také přenosy italské fotbalové Serie A, informoval deník Sport, který se odvolává na nejmenovaného zaměstnance chystaného kanálu.

K TÉMATU: Premier League na Nově Sport končí. Nahradí ji ruská a možná i portugalská liga

Kanál by měl začít vysílat právě 14. srpna. Takový je plán, doufám, že to vyjde, protože hodně věcí se dokončuje, sestavují se týmy a podobně, citoval list svůj zdroj. Razvan Amarandi, ředitel Digi Sportu, který už vysílá v Rumunsku a Maďarsku, Sportu řekl, že by televize měla start Premier League stihnout. Už jsme v České republice požádali o vysílací licenci, dodal.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Premier League? A co Digi Sport nabídne dál? ptá se šéf sportu ČT

Digi Sport bude vysílat ze studia v Bratislavě a podle deníku Sport nabídne z každého kola Premier League pět až šest zápasů. Stanice také nabídne komentáře z televizního studia. Digi Sport by měl být dostupný výhradně v placené satelitní službě Digi TV, kterou s ním pojí stejný majitel.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).