Hlavní navigace

Dechovková a country televize Šlágr získala satelitní licenci na 12 let

19. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na satelit se dostane televize, kterou ocení diváci převážně z řad starší a střední generace. Šlágr TV hraje lidovky, country, folkové i popové písničky. Vysílat bude přes Astru.

Hudební kanál Šlágr TV, který doposud musel sdílet svou programovou pozici s teleshoppingovou a částečně i lifestilovou televizí Stil, bude šířena také jako samostatný kanál prostřednictvím družice. Vyplývá to z posledního zápisu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Šlágr TV získala od RRTV satelitní licenci, která platí po dobu 12 let. Primární zásah televize má být České republika a Slovensko, ale díky pokrytí družicí Astra bude možné signál zachytit v podstatě v celé Evropě.

Tipy C

BLOG DAVIDA RÁCZE: Stil TV – nový trend seniorů

A jak Šlágr TV sama sebe definuje na svém webu? Máte rádi hezké, české písničky a rádi si také zazpíváte? Pak nejlépe to půjde právě s námi, díky spolupráci s vydavatelstvím Česká muzika se den co den dostávají na Vaše obrazovky klasické české hity z mnoha žánrů: lidovky, country, folkové i popové písničky, uvádí Šlágr TV, která vysílá ze studia v Dubném u Českých Budějovic. Svůj program propojila Šlágr TV také přímo s možností teleshoppingu a nabízí zboží známé pod značkou Česká muzika.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).