Hlavní navigace

Dárek Eurosportu k 20. narozeninám, zvuk Dolby Surround

21. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 5. 2009

Ke svým dvacátým narozeninám si nadělil panevropský kanál Eurosport dárek, který potěší všechny jeho diváky. V některých platformách se tento program objevil se zvukem Dolby Surround. Jednou z nich je např. satelitní Skylink, kde je audio stopa označená jako Dolby Digital. Tento systém je pokročilejší variantou systému Dolby Stereo určenou pro využití v domácnostech a televizním vysílání.

BRAND24

K TÉMATU: Eurosport oslaví dvacáté narozeniny velkým speciálem

Je však důležité upozornit na to, že tuto verzi zvuku najdete pouze u Eurosportu HD, jeho SD varianta ho neobsahuje. Své dvacáté narozeniny slaví Eurosport opravdu ve velkém stylu. Pro své diváky si připravil na internetové adrese www.20years.e­urosport.com web věnovaný této významné události, kde najdou diváci všechny důležité informace, které se vážou k tomuto datu. Pokud jste promeškali pořad 20th Anniversary Special, který Eurosport odvysílal včera, oslavy ještě v programu najdete. V sobotu vysílá kanál záznam, a to v 10:30.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).