Hlavní navigace

Další veletoč na Primě: Magazín Coolmen se přesouvá ze čtvrtka 22:20 na pondělí 23:15

10. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Prima Group je prozatím v letošní nové televizní sezóně nejaktivnější skupinou, co se týká přesunu jednotlivých pořadů. Tentokrát se tento fakt dotkl i kanálu Prima Cool.

Po čarování se seriály Cesty domů a Základka a kulinářskou show Ano, šéfe! dochází ve vysílání kanálů Prima Group k další programové změně. Tentokrát se však netýká vlajkového kanálu Prima family, ale sesterské stanice Prima Cool. Programu se neosvědčilo nasazení novinky Coolmen na čtvrteční večer a místo toho ji bude vysílat od 17. září vždy v pondělí až ve 23:15 po hororovém seriálu Živí mrtví. Vyplývá to z aktuální programové změny stanice Prima Cool.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Další změna v programu Primy family: Základka půjde v pátek, Ano, šéfe! v pondělí

Coolmen je inovovanou podobou nedávné programové novinky Coolu, magazínu menZONE. Ten se však Primě neosvědčil a musela v něm provést některé změny. Moderátory Kryštofa Mendeho a Lukáše Venclíka vyměnila za beatboxery Nastyho a En.drua. I Coolmen má přinést to nejzajímavější z pánského světa. Zabaví, pobaví, poinformuje. Zaměřen je na všechny chlapy, kteří chtějí vidět, vědět, zkusit a vyzkoušet víc než ostatní, uvádí u tohoto magazínu Prima Cool na svém webu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).