Hlavní navigace

V pondělí se uskuteční další ročník konference Milníky digitální televize

2. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 10. 2009

Nakladatelství Sdělovací technika pořádá další ročník pravidelné konference Milníky digitální televize, která se v pondělí uskuteční v Brně v hotelu Voroněž. Konference se bude zabývat otázkami týkajícími se digitalizace médií a dopadu tohoto procesu na společnost a náš životní styl.

Hlavním tématem, kromě postupu digitalizace televize, je aktuální problematika výstavby moderních komunikačních sítí. Sítí, které jsou důležitým faktorem pro rozvoj každého regionu či lokality a jsou předpokladem usídlení nových firem a rodin, ekonomického růstu a zaměstnanosti. Subjektům uvažujícím o výstavbě metropolitních sítí poskytne konference na základě konkrétních projektů zkušenosti z plánování, realizace a provozu širokopásmových místních sítí a nabídne jim tak nezbytnou inspiraci, uvádí oficiální materiál konference.

BRAND24

Mezi účastníky bude například Petr Pobořil, někdejší člen vedení IPTV operátora Mattes AD, toho času v roli nezávislého konzultanta. Přednášet bude i Petr Opletal ze skupiny RIO Media, do které Mattes AD nyní patří. Dalšími hosty budou Ondřej Lukáč ze Samsungu nebo Tomáš Rosůlek z Panasonicu.

Konference začíná v 10.00 hod., prezentace účastníků bude probíhat od 9.30 hod.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).