Hlavní navigace

Další novinky chystá TV Barrandov na únor. Včetně nového pořadu Bubílkové

11. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 1. 2010

PRESSKIT TV BARRANDOV UVNITŘ Hvězdy na cestách, Salon snů, Vítězné hašteření a Šmoulové budou programovými novinkami, které se od února objeví na plnoformátové digitální televizi Barrandov. Stanice s nimi seznámila novináře na dnešní výroční tiskové konferenci v prvnímu roku svého vysílání.

Hvězdy na cestách budou cyklem dokumentů, který představí evropská města očima vybraných osobností. Pořad slibuje ochutnávky z luxusních i nejlevnějších restaurací, známé ulice, vybranou módu a nebudou chybět také kavárny a hotely plus oblíbená místa světových celebrit. Barrandov nasadí tuto programovou novinku každé pondělí od 22. února vždy večer. Stopáž bude osmadvacet minut a diváci se mohou těšit na 17 epizod.

DOKUMENT: Presskit TV Barrandov k únorovým programovým novinkám (PDF, 2,2MB)

Druhou novinkou bude patnáctiminutový lifestylový magazín Salon snů. Vysílat se bude každou neděli vpodvečer od 7. února, moderátorkou bude Blanka Hašková. Salon snů by měl být o proměnách lidí, kteří mají představu o tom, jak by chtěli vypadat. Radit by se mělo jak s vizáží, tak i s oblečením. Magazín bude mít celkem dvacet epizod. Vítězné hašteření bude jednorázovým zábavným pořadem s dvojicí Zuzana Bubílková – Miloš Knor. Stopáž bude 50 minut.

BRAND24

ROZHOVOR: Nasadíme Šmouly proti Televizním novinám, říká ředitelka TV Barrandov

Z večerníčků, které označil Barrandov jako Animáček, se mohou dětští diváci těšit např. na My z Kačerová (od 1. února), Šmoulové (od stejného data) nebo Mrňouskové (opět od 1. února). Z filmů to budou Nekonečný víkend (6. února); Nahoru, dolů (13. února) nebo Věčný svit neposkvrněné mysli (20. února). Barrandov se pochlubil i několika čísly, která mu v uplynulém roce přinesla úspěch. Např. nejsledovanější pořad vlastní tvorby vidělo 239 tisíc diváků a české filmy dosáhly share až 17,94 %.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).