Hlavní navigace

Další dvě slovenské regionální televize získaly digitální licenci

26. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
26. 5. 2010

Rada pro vysílání a retransmisi (RVR), slovenská obdoba naší Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), udělila na svém posledním zasedání digitální licenci pro dva lokální televizní vysílatele. Tím prvním je TV Nové Zámky, kterou provozuje společnost Novocentrum Nové Zámky, druhým pak společnost L&L média, která chce zprostředkovat obyvatelům Levoče vysílání tamního regionálního magazínu.

Televízia Nové Zámky přináší svým divákům aktuální zpravodajství z tohoto města a nejbližšího okolí, ve vysílání slibuje také dokumentární tvorbu, diskusní, vzdělávací a publicistické programy. Stanice je šancí pro regionální inzerenty, jak zviditelnit svou firmu, popřípadě aktivity. TV Nové Zámky je možné sledovat také na internetu, a to prostřednictvím streamu na této adrese. Společnost funguje od roku 1996. Jejím akcionářem je Město Nové Zámky zastoupené samotným primátorem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).