Hlavní navigace

Cyklus povídek Soukromě pasti bude mít na Nově pokračování

6. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 10. 2010

Série Soukromé pasti, která s velkým úspěchem brázdila obrazovkou televize Nova před dvěma lety, bude mít druhou řadu. Ekonomickému deníku E15 to potvrdila mluvčí české televizní jedničky Michaela Fričová. Právě se dotáčí první příběh cyklu, pak budeme postupně pokračovat v dalších dílech, uvedla Fričová s tím, že o konkrétním nasazení cyklu je zatím předčasné mluvit.

ČTĚTE TAKÉ: RRTV se nelíbí novácké Soukromé pasti. Přijdou jí vulgární

Soukromé pasti se mohly pochlubit průměrnou sledovaností 1,5 milionu diváků. Nova je dokonce vydala později také na DVD nosičích. Cyklus se však nelíbil Radě pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Ta ho tehdy označila za vulgární. Některé díly přišly tehdejším radním nevhodné pro mladší skupinu diváků. Jednalo se například o díl Tatínkova holčička s Miroslavem Etzlerem nebo Jinou lásku se Zuzanou Stivínou a Zuzanou Norisovou. Investice do druhé série by měla přesáhnout 50 milionů korun.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).