Hlavní navigace

ČT zrušila speciály Václava Moravce, reaguje na zrušení voleb

15. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 9. 2009

Vzhledem k předpokládanému definitivnímu odkladu voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR budou dnešní Otázky Václava Moravce Speciál přesunuty z Ústí nad Labem do pražského studia na Kavčích horách, kde se ve studiu sejdou předsedové politických stran. Od zítra se také ruší embargo na vysílání pořadů, ve kterých vystupují lidé, kteří měli kandidovat v původně plánovaných volbách. Oznámila to Česká televize v tiskové zprávě.

Tipy C

Otázky Václava Moravce speciál z Ústí nad Labem se dnes ruší a místo nich Česká televize diváků nabídne diskusi předsedů hlavních politických stran, které byly ve volbách v roce 2006 zvoleny do PS PČR. Pozvání do studia přijali Mirek Topolánek (ODS), Jiří Paroubek (ČSSD), Vojtěch Filip (KSČM), Cyril Svoboda (KDU-ČSL), Ondřej Liška (SZ), chybět tedy budou zástupci strany TOP 09, která v roce 2006 nekandidovala. Ruší se také všechna další plánovaná vydání Otázek Václava Moravce Speciál. Prestižní diskusní pořad se tak opět vrací do standardního modelu nedělních vysílání.

Volby se odkládají a tak se omlouvám všem lidem v Ústeckém kraji, když jsem jim v dnešním vydání MF Dnes sliboval, že určitě dnes do Ústí přijedeme. To jsem netušil, že se Poslanecká sněmovna nerozpustí. Jsem za hlupáka, který ne…rozumí české politice a přitom se ji snaží reflektovat. Může být slabou náplastí, že za hlupáka nejsem sám, ale například i členové vlády, uvedl dnes k celé situaci publicista Václav Moravec ve svém profilu na sociální síti Facebook.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).