Hlavní navigace

ČT Sport změní grafiku a logo už 30. srpna, zpravodajská ČT 24 o měsíc později

8. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Oba veřejnoprávní kanály sladí svoje vizuály s ČT 1 a ČT 2, které prošly podobnou změnou už před několika měsíci. ČT 24 změní základní barvu z červené na modrou.

Výraznými vizuálními proměnami projdou v následujících dvou měsících veřejnoprávní kanály ČT Sport a ČT 24. Sportovní program České televize se promění už 30. srpna, kdy nasadí novou grafiku, televizní studio a mírně upaví logo. Přídomek „sport“ bude nově psané v kurzívě, základní barva loga – zelená – ale stanici zůstane. Zpravodajskou ČT 24 čeká poněkud zásadnějí změna. Od základní červené barvy kanál přejde k modré, totálně se promění i jeho vizuál, který se přizpůsobí novému staničnímu logu. K této proměně dojde od 30. září.

Tipy C

K TÉMATU: Události, komentáře ČT už jen s Martinem Veselovským a Lukášem Dolanským

Změna čeká i znělky některých pořadů, úplně novou podobu a logo budou mít například Události, komentáře, v jejichž moderování se budou od září střídat Martin Veselovský a Lukáš Dolanský. Dosavadní moderátorka této relace Daniela Drtinová přejde do podvečerního Interview ČT 24, Bohumil Klepetko do večerního Hyde Parku. Zcela nový denní pořad Horizont ČT 24 s informacemi do zahraničí stanice nasadí denně od pondělí do pátku od 21:00. V tomto čase nyní začíná Ekonomika ČT 24, která se posune na 21:30 a zkrátí z hodiny na 30 minut.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).