Hlavní navigace

ČT si registrovala novou známku připomínající StarDance

22. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 7. 2009

DOPLNĚNO Česká televize si 10. července zaregistrovala u Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) ochrannou známku Duety s podtitulem …když hvězdy zpívají. Jak z názvu vyplývá, známka připomíná podobný název, a to StarDance …když hvězdy tančí. Na to, jaké záměry však Česká televize se známkou má, si pochopitelně budeme muset počkat, oficiální informace prozatím nejsou k dispozici.

Co se týká StarDance, formát vysílala veřejnoprávní televize třikrát a pokaždé se taneční soutěž setkala s velkým zájmem diváků a odpovídající sledovaností. Oproti tomu novácké Bailando takový úspěch nesklidilo a komerční jednička ho vysílala pouze jednou. Česká televize přesto po skončení třetí řady StarDance oznámila, že s pokračováním prozatím nepočítá. Jak je z registrace známky patrné, mohla by se vydat nyní jinou cestou, i když by u oblíbeného formátu zůstala.

BRAND24

Nové logo, které si ČT zaregistrovala, nápadně připomíná to StarDance, podobný je i podtitul. Zdroj: ÚPV

DOPLNĚNO 10:11 – Nedávno o chystaném projektu Duety informovaly Lidové noviny. Ty napsaly, že půjde o pěveckou show, která bude natáčená na Barrandově v tamních ateliérech. Jde o formát, který je stejně jako StarDance udělaný podle britské licence a bude již k dispozici ve vysokém rozlišení.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).