Hlavní navigace

Česká televize odhalila část podzimního schématu. Hlavní taháky ale tají

11. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 8. 2010

Česká televize dnes odhalila některá ze svých lákadel, která by během podzimních měsíců měla zaujmout diváky u obrazovek. Překvapivě si ale ještě nechala v rukávu hlavní taháky. Mezi jmenovanými tituly chybí například původní seriál Cukrárna nebo další řada taneční show StarDance. Přesto, že se jedná o formáty, které bylo možné už na obrazovce vidět, jsou zde i některé novinky.

K TÉMATU: Druhou řadu seriálu Vyprávěj přesune ČT 1 z pondělního večera na pátek

Tou první je pochopitelně třetí řada seriálu Vyprávěj, která se tentokrát přesune do let sedmdesátých. Diváci se mohou opět těšit na Romana Vojtka, Andreu Kerestešovou nebo Veroniku Freimanovou. Novinkou v programovém schématu bude talk show s Šárkou Volemanovou (dříve Kubelkovou). Ta se bude točit okolo problémů se seznamováním. Účastníkům budou radit přizvaní odborníci. O dětech na okraji společnosti pak bude vyprávět časosběrný seriál Ptáčata. Jednou z novinek je také seriál Kriminálka Staré Město, na kterém se ČT podílela se Slovenskou televizí jako koproducent. V hlavních rolích se objeví Oldřich Vlach, Milan Lasica nebo Zdeněk Žák.

TERMÍNY NASAZENÍ NĚKTERÝCH NOVÝCH FORMÁTŮ:

BRAND24

Vyprávěj – od 3. 9. – pátek, ČT 1 – 20:00
Kriminálka Staré Město – od 20. 9. – pondělí, ČT 1 – 20:00
Partnerské ladění – prozatím bez termínu
Smím, prosit? – prozatím bez termínu

Více o podzimním schématu České televize v pátečním článku na DigiZone.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).