Hlavní navigace

ČT obnoví Studio Kamarád, Muf Supermuf dostane partnerku Fámulu

5. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 11. 2010

Televizní postavička Muf Supermuf ze Studia Kamarád v České televizi dostane v příštím roce ženský protějšek. Podle dramaturga a scénáristy scének s Jů a Helem Jiřího Chalupy se v obnoveném pořadu Studio Kamarád objeví zcela nová loutka, „sličnovlasá“ Fámula. Bude to takový holčičí klon Mufa, který na rozdíl o něj má touhu pomáhat ostatním, občas ovšem s nedozírnými následky, prozradil Chalupa.

K TÉMATU: DigiZone.cz vypisuje nominace do „plyšové Rady Českého rozhlasu“

Tipy C

V obnoveném Studiu Kamarád by se kromě Jů a Hele a Mufa měla objevit jedna Tryskomyš, a pravděpodobně také postavičky Harryho Šoumena, Šamšuly a pana Pipa. „Jůheláci“ letos slaví třicáté výročí svého vzniku, ČT proto připravila na tuto neděli 7. listopadu narozeninovou galashow v pořadu Hřiště 7. Na programu ČT 1 bude začínat o půl osmé ráno. Diváky potěší pohádková překvapení, seznámí se s řadou zajímavých hostů, slibuje Marie Havlová z tiskového útvaru ČT.

První obnovené Studio Kamarád nabídne první program České televize již na Nový rok od 7:30 hod. Zahájí ho tradiční hláška Jů a Hele „Kamarádi, máme vás rádi!“.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).