Hlavní navigace

ČT 4 ode dneška živě také v zařízeních se systémem Google Android

18. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 4. 2011

UVNITŘ NÁHLEDY Sportovní program České televize, ČT 4, bude od dnešního dne dostupný také všem majitelům mobilních telefonů a tabletů, které pracují na bázi operačního systému Google Android. Sekce veřejnoprávní televize Nová média tak pokračuje v úspěšné aplikaci tohoto programu do dalších platforem. Stalo se také už například u iPhonu, iPadu a také Nokie. Aplikaci pro Aneroid vyvíjela s Českou televizí firma Inmite.

ČTĚTE TAKÉ: ČT 4 ode dneška také v chytrých mobilech od Nokie

ČT 4 na Anroidech znamená, že se daří v předstihu plnit plán nových médií České televize dostat programy ČT 24 a ČT 4 na všechny hlavní systémy v chytrých telefonech, ve kterých je možné kvalitně živě sledovat televizi. Zpravodajství a sportovní přenosy ČT jsou v mobilech nyní přístupné statisícům lidí, uvedl při této příležitosti výkonný ředitel sekce Nová média ČT Milan Fridrich. A co aplikace svým majitelům přináší? Možnost číst aktuální sportovní zprávy, podívat se na aktuální programové schéma a může si pustit živé vysílání.

BRAND24

Náhledy z nové aplikace pro Google Android. (Zdroj: Česká televize)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).