Hlavní navigace

ČT 24 zprovoznila novou aplikaci speciálně pro majitele iPhonů

8. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 2. 2010

UVNITŘ FOTO Česká televize si je vědoma popularity mobilního telefonu iPhone, a proto spustila pro jejich majitele novou aplikaci, která vychází z webových stránek stanice ČT 24. S touto aplikací je možné sledovat webové zpravodajství ČT24 z mobilního telefonu v podstatě kdekoli a kdykoli. Velkou výhodou naší aplikace je rychlost a intuitivní ovládání, uvedl při této příležitosti ředitel zpravodajství Milan Fridrich.

BRAND24

Kromě aktuálních zpráv z domova a ze světa tu uživatelé naleznou také upoutávky na dva klíčové publicistické pořady České televize – Otázky Václava Moravce a Hyde park. Věříme, že v malých multimediálních přenosných zařízeních jako jsou mobilní telefony, je budoucnost zpravodajství, včetně televizního. ČT24 proto musí už nyní myslet na diváky, kteří její zpravodajství vyhledávají jinde než v klasickém televizním přístroji, dodal Fridrich. Aplikace je ke stažení zdarma zde.

Ukázka z aplikace zpravodajského kanálu ČT 24 pro mobilní telefon iPhone. Foto: archiv ČT

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).