Hlavní navigace

ČT 2 nabídne na Silvestra poslední analogovou e-strádu

30. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 12. 2008

Lidé, kteří stráví poslední den letošního roku u televizní obrazovky a následně ho překlenou do toho následujícího, se mohou těšit na to, že tradičně si s nimi o půlnoci přiťuknou i známé osobnosti. Tentokrát mohou vybírat např. mezi zpěvákem Karlem Gottem, olympijskou šampionkou Barborou Špotákovou nebo herci Zlatou Adamovskou a Petrem Štěpánkem. Zatímco Gott bude asistovat Mahuleně Bočanové a Petru Vondráčkovi na Primě, Špotáková s paralympionikem Jiřím Ježkem potěší diváky Jedničky. Adamovskou se Štěpánkem si rezervovala Nova.

Česká komerční jednička si už potřetí připravila pro obyvatele Prahy tradiční show Mejdan roku z Václaváku, kam mohou přijít buďto osobně nebo se na něj dívat prostřednictvím televizní obrazovky. Zajímavějším kulturním zážitkem by však mohl být pro diváky na Nova Cinema muzikál Dreamgirls, který byl v roce 2006 nominován na několik Oscarů. Bezesporu nejatraktivnější však bude alespoň podle názvu půlnoční pořad na Dvojce, který slibuje konec analogu v Čechách. Poslední analogová e-stráda v přímém přenosu začíná na ČT 2 již v 19 hodin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).