Hlavní navigace

ČT 2 dnes začíná vysílat magazín pro filmové fandy a videoamatéry

3. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 9. 2008

Česká televize začíná na svém druhém programu vysílat ode dneška magazín Zoom, který bude určen filmových fanouškům a videoamatérům. Veřejnoprávní médium o tom informovalo na svých webových stránkách. Průvodcem pořadu a rádcem bude režisér a herec Ondřej Kepka. První díl bude uveden od 17:05. Hostem pořadu bude pedagog FAMU Jiří Myslík, herec a režisér Martin Bohadlo a doc. Martin Štoll, který se podělí o postřehy z poroty Národní filmové soutěže.

Pořad se bude věnovat čistě tomu, čemu se říká tvorba a základy řemesla. Chci ukázat, jak si zjednodušit práci, popsal pořad Ondřej Kepka. Pole působnosti bude mít Zoom opravdu široké. Chce pracovat jak s jednoduchými tématy, jako je například natáčení domácího videa o Vánocích, tak i s těmi vážnějšími a složitějšími. Mezi ně můžeme počítat např. práci se zvukem nebo střihem. Ideou je získat pro tu krásnou věc, jakou je film, někoho, kdo není třeba ještě zcela rozhodnutý, dodal Kepka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).