Hlavní navigace

ČT 1 dnes představí podzimní novinky. Budeme u toho online

18. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 8. 2011

AKTUALIZOVÁNO Na dnešní den naplánovala Česká televize představení podzimních programových novinek pro kanál ČT 1. Při této příležitosti pozvala novináře do kavárny Sahara Café na pražském Náměstí Míru. Pokud to dovolí dostupnost internetu, podobně jako u stanic Prima a Nova budeme sledovat dění on-line. Výstupem bude každopádně i hlavní článek, který vám přineseme hned zítra.

ČTĚTE TAKÉ: Tematické kanály České televize odebírají diváky ČT 1. Nejdřív ČT 24, teď už i ČT 2

BRAND24

Svou účast na akci potvrdili mimo jiné moderátoři Miloš Pokorný a Roman Ondráček, kteří budou mít na ČT 1 novou talkshow. Podle očekávání by však měl být hlavním podzimním tahákem retro seriál Vyprávěj, v němž se opět budou moci diváci setkat se svými oblíbenými postavami. Třetí řada bude zasazena tentokrát do let osmdesátých. Z programových plánů dále vyplývá, že ve vysílání nadále nebudou chybět stálice, například Pošta pro tebe, Četnické humoresky nebo Malý pitaval z velkého města. Sobota bude patřit tradičně zábavě a neděle české televizní tvorbě.

AKTUALIZACE 10:40: Česká televize až na místě konání tiskové konference oznámila, že akci z „technických důvodů“ zrušila. Server DigiZone.cz proto posouvá vydání článku o podzimních programových novinkách ČT na pondělí 22. srpna. Děkujeme za pochopení.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).