Hlavní navigace

CS Film má nový web

16. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 5. 2008

Filmový program CS Film, který lze naladit např. v satelitní platformě CS Link, změnil vůbec poprvé podobu svého webu. Fádní a jednoduchou vizáž, která připomínala weby druhé poloviny devadesátých let, vystřídal poměrně moderní design. Menu má aktuálně sedm položek, a to Hlavní stranu, TV program, CS mini, DVD shop, Filmy A-Z, Napište nám a Fórum. Stránky také nově podporují tzv. feeds (kanály). K dispozici jsou RSS 0.91, RSS 1.0, RSS 2.0, ATOM 0.3 a OPML.

BRAND24

Provozovatelem tohoto kanálu je Československá filmová společnost, za kterou stojí Leoš Pohl, mj. předseda představenstva společností Czech Digital Group (CDG), provozovatel multiplexu B, a GmGm (Gital), což je jeden z distributorů karet pro příjem placených kanálů ze satelitní platformy CS Link. CS Film je kanál archivních českých a slovenských filmů. Na trhu je zatím jediný svého zaměření, brzy však získá konkurenci v podobě Nostalgie, nového kanálu společnosti SPI International, který nabídne Trade and Technology.

FOTO: Nový web CS Filmu (JPG, 171 kB)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).