Hlavní navigace

Comedy Club: na rozdíl od žen jsme my chlapi fakt jednoduchý

13. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Prima Comedy Central
Na to, odkud pramení priority dnešní generace, se podívá Jaroslav Cerman. K vidění budou ale i Karel Hynek či Miloš Knor, kterého trápí novopečení rodiče.

V dnešním premiérovém díle, který na Primě Comedy Central můžete vidět od 22 hodin, se Karel Hynek začetl do dámských časopisů, jejichž redaktorky tvrdí, že jsou plné užitečných rad, které budou číst i muži. Ve většině případů to ale neplatí. Mužské myšlení je totiž mnohem jednodušší a nepotřebuje hluboce analyzovat každou drobnost. Tudíž 15 rad na to, jak zažít sex s neznámým mužem, je z pohledu muže naprostá zbytečnost…

To mi holky vysvětlete, proč na takhle jednoduchou činnost potřebujete 15 rad! Jestli se bojíte toho, že byste narazily na chlapa, kterýmu by šlo o víc než o jednu noc, tak to zas buďme k sobě upřímní, to by byla hodně blbá náhoda, tvrdí Karel Hynek.

Tipy C

Luděk Staněk zase poradí divákům, kam vyrazit na dovolenou bez obav, že by je mohl potkat teroristický útok, a tím místem jsou definitivně hory. Dnes jsou hory nejbezpečnější dovolená. No vážně, viděli jste někdy nějaký teroristický útok na horách? pokládá si Luděk řečnickou otázku a pustí se i do rádoby umělců, kteří si celý svůj lyžařský výkon natáčí na připnutou kameru na hlavě.

Miloše Knora pro změnu trápí kamarádi, a to konkrétně ti, kteří jsou zároveň čerstvými rodiči. Ti jsou totiž schopní sdílet naprosto všechny detaily z rodinného života s celým světem a vůbec přitom nemyslí na budoucnost. Já nechápu, kde se v těch lidech bere přesvědčení, že až z jejich syna jednou třeba bude premiér, že bude celej odvázanej z toho, jak všude po internetečku kolují fotečky s jeho podělanou prdelinkou, shrnuje Miloš zlozvyk novopečených rodičů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).