Hlavní navigace

Comeback se vrací na Novu, slovenská Markíza ho stahuje z vysílání

3. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 3. 2009

Na obrazovku televize Nova se tento týden vrátí v druhé premiérové řadě původní sitcom Comeback. První díl Nova odvysílá ve středu od 20 hodin a další pak s týdenním odstupem vždy v tento čas. Sitcom se na Novu vrací v době, kdy se jeho první řadě nedaří na Slovensku. Tamní „sestra“ Novy, televize Markíza, se rozhodla Comeback definitivně vyřadit ze svého programu.

BRAND24

Původně Markíza nasadila Comeback jednou týdně od 21.20 hodin, ale po velkém neúspěchu prvního dílu ho odsunula až na půl dvanáctou večer. Jak si všimnul server Mediálne.sk, po 12. březnu však tento sitcom v programových plánech Markízy zcela chybí. Diváci tak přijdou o šest epizod první série, konstatuje web.

U českých diváků však Comeback zabodoval, a to nejen přímo v televizi, ale také na internetu. Nova proto připravila zcela nové internetové stránky www.nova.cz/co­meback věnované právě tomuto sitcomu. Fanoušci na nich najdou kompletní archiv všech odvysílaných dílů. Každý čtvrtek ráno pak přibude nový. Těšit se můžou na bonusová videa, hlášky či zábavné akce typu Ozzákova škola kalení, Lexova holka apod. Kromě toho zde najdou i oficiální picí průkaz vystavený a podepsaný samotným Theodorem Kaličem, sdělila mluvčí Novy Michaela Fričová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).