Hlavní navigace

CME chce provozovat tématické programy tam, kde už působí

16. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 1. 2008

Uvažuje mediální skupina CME o nákupu hudební televize MTV Adria? Chtěla by koupit licenci pro lokální verzi MTV i pro Českou republika a Slovensko? A nechce rovnou převzít zavedené hudební Óčko? To jsou otázky, o které se zajímal server DigiZone.cz. Mluvčí CME Romana Tomasová přímou odpověď na ně ale odmítla: Vzhledem k tomu, že jsme pod přísným dohledem americké burzy a SEC, ke spekulacím se nevyjadřujeme.

BRAND24

Romana Tomasová nicméně připustila, že CME stojí o vstup do dalších televizí. Skupině patří v České republice stanice Nova, Nova Cinema a Galaxie Sport, na Slovensku pak Markíza. Kromě nich má CME televize také v Chorvatsku, ve Slovinsku, na Ukrajině a v Rumunsku. Právě v Rumunsku CME vstoupila na konci loňského roku do stanice MTV Romania a nově se spekuluje o jejím nástupu do MTV Adria, které vysílá v zemích bývalé Jugoslávie.

Soustavně sledujeme všechny příležitosti v zemích, kde působíme. Nedávno jsme oznámili získání licence pro vysílání MTV v Rumunsku a samozřejmě máme zájem provozovat specializované televizní kanály i v jiných zemích, uvedla v obecné rovině mluvčí CME.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).