Hlavní navigace

Čínský Hisense vstoupil na náš trh. Jeho 4K TV startují na 13 tisících

6. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
Na český trh vstupuje nová značka televizorů, Hisense. Původně už tu měla být před několika měsíci, ale vše pozastavila. Nabídne totiž rovnou kolekci 2016/17.

Tento týden jsem zaznamenal nové výrobky v TV 4K. V Plzni začala chrlit nové TV čínská firma pod obchodním názvem Hisense.

Zprávu nám včera zaslal náš čtenář Oldřich Macek (děkujeme!) s tím, že obchodní řetězec Expert Elektro už má první výrobek zařazen v novém letáku. Dnes už jsem na televizory narazil i u dalších prodejců.


Autor: Bohumil Herwig

Na adrese Hisense.cz najdete webové stránky výrobce s výrazným oznámením o sponzorství fotbalového Euro 2016. Web sice ještě nepracuje úplně a některé volby, například odběr novinek či tiskové zprávy, jsou nefunkční, ale většina odkazů na prodejce už jede.

Najdete tu tak zmiňovanou síť Expert, dále pak Alzu a Levné elektro. Je tu ale i zatím nefunkční odkaz na Mall. Všichni tři prvně jmenovaní prodejci už v nabídce televizory značky Hisense mají, a pokud zabrousíte na stránky Mall.cz, uvidíte, že i zde je celá řada výrobků. A protože už jsme s lokálním zastoupením Hisense domluveni na zápůjčkách, snad už se brzy dočkáme.

BRAND24

Jak se tak dívám po nabídkách, vidím jeden model s rozlišením HD Ready, čtyři ve Full HD a sedm s obrazovkou Ultra HD. Tady ceny startují na 12 990 Kč za úhlopříčku 109 cm a provedení Smart TV. Parametrově zajímavý Ultra HD (4K) televizor Hisense H49M3000 s úhlopříčkou 124 cm pak přijde na 15 990 Kč. Tohle vypadá opravdu dobře a nezapomeňte, že jsme u 4K. Na TV se tudíž můžete dívat z menší vzdálenosti (oproti Full HD), nebo si můžete rovnou pořídit větší úhlopříčku.

Televizory by měly být k zakoupení někdy v průběhu měsíce května.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).