Hlavní navigace

Chcete moderovat na TV Barrandov? Přihlašte se do konkurzu

8. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 9. 2008

Pokud byste se chtěli stát tváří nové digitální televize TV Barrandov, která svůj start naplánovala na 11. ledna příštího roku, máte šanci právě teď. Kanál vyhlásil castingy na moderátory a reportéry. Podmínkou je, že zájemce musí být zároveň občanem České republiky a jeho věk nebude menší než osmnáct a vyšší než pětatřicet let. V neposlední řadě musí mít uchazeč také ukončené středoškolské vzdělání. Pokud se chcete castingu zúčastnit, stačí, když vyplníte formulář na www.ukazse.tv. Kromě jména a příjmení je nutností přiložit k přihlášce také stručný životopis, fotografii a vlastní krátké video na libovolné téma.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: TV Barrandov zprovoznila web s amatérskými videi Ukažse.tv

Uzávěrka přihlášek je v neděli 14. září, což znamená, že zájemci o tyto pozice mají necelý týden na to, aby se TV Barrandov ozvali. Web s amatérskými videi Ukažse.tv spustila chystaná digitální televize 1. května. Jde o první formu marketingové komunikace digitální televize Barrandov, jejímž cílem je sběr amatérského videa, které se má na základě udělené licence stát součástí vysílání. Amatérským filmům Barrandov TV věnuje v plánovaném vysílání až jednu hodinu týdně, řekl tehdy mluvčí stanice Janis Sidovský.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).