Hlavní navigace

Český rozhlas nasadí na regionální stanice společný večerní blok

27. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Cílem pořadu je představit posluchačům Českou republiku z různých úhlů. Pravidelnou součástí nového formátu budou i tipy na výlet nebo rubrika Názvopis.

Společný tříhodinový blok s názvem „Dobrý večer“ budou vysílat počínaje 2. březnem každý všední den od 19 do 22 hodin regionální stanice Českého rozhlasu. Tento formát se dostane do stejného času, v němž aktuálně běží například reprízy z velkých stanic veřejnoprávního média, jako je například Tandem Jana Rosáka, O Roma Vakeren a podobně. Koncesionáři se tedy nemusí obávat, že by přišli o některý svůj oblíbený pořad. Ve vysílání společného tematického večera se budou střídat Jitka LukešováPavel Kučera. „Dobrý večer“ pak ve 22 hodin doplní Divadlo pro vaše uši a Noční linka.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Český rozhlas chce do roku 2017 pokrýt digitálním signálem velké aglomerace

Každou hodinu nabídneme posluchačům návštěvu zajímavého místa naší země, přiblížil k jednomu z programových prvků moderátor Kučera. Po 20. hodině se budou moci do vysílání zapojit i sami posluchači. Nejprve našim posluchačům přiblížíme, co zajímavého daný den přinesl, a pak se jich zeptáme, co naopak znamenal pro ně, uvedla Lukešová, která bude průvodkyní Dobrým večerem každé úterý a čtvrtek. Českou republiku představí blok i z dalších úhlů – pravidelnou součástí budou tipy na výlet nebo rubrika „Názvopis“, která každý den přiblíží původ názvu jednoho města nebo obce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).