Hlavní navigace

Českolipská firma mate satelitní diváky, slibuje jim Filmbox HD

16. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 3. 2009

Společnost Digitechnik z České Lípy, která kromě této oblasti působí také na Litoměřicku a ve Šluknovském výběžku, slibuje současným i budoucím zákazníkům nemožné. Na svých webových stránkách uvádí, že zajistí příjem filmového kanálu Filmbox HD ze satelitu. Takovýto slib je ale nereálný hned z několika důvodů – tento program na pozici Astra 23.5 st. vých. vůbec nevysílá a společnost, která ho má zajistit, kanály ve vysokém rozlišení nenabízí.

Firma láká diváky následujícím textem: Od 1. října 2008 zahajuje TV Nova vysílání ve vysokém rozlišení HD. Zážitky ze sledování filmů ve vysokém rozlišení v nabídce GITALu nabízí i český filmový program Filmbox HD. Člověku, který se alespoň trochu orientuje v problematice satelitní televize, je jasné, že ani Nova v HD u společnosti Media Vision, která karty Gital nabízí, nevysílá. Pokud jste se někdy s podobným slibem setkali a máte na něj dokonce odkaz, můžete se o něj podělit se čtenáři v diskusním fóru.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).