Hlavní navigace

České pořady HBO by se mohly objevit na Streamu

10. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 12. 2008

DOPLNĚNO Filmový kanál, který s oblibou používá heslo Nejsme televize. Jsme HBO., se chystá na internet. Podle Hospodářských novin by HBO rádo spolupracovalo s internetovou televizí Stream.cz. Na web by měla zamířit např. původní tvorba české pobočky. Šlo by např. o populární stand up comedy show Na stojáka, jejíž aktéři se začnou brzo objevovat také na obrazovce plnoformátové televize TV Barrandov. Se seriály a zahraniční produkci HBO diváci bohužel počítat nemohou.

BRAND24

Počítáme s využitím jejich vlastních pořadů a s těmi, na které lze získat internetová práva, potvrdil zakladatel webu Stream.cz Miloš Petana. Stream TV nabízí od letošního léta vedle vlastní produkce seriály, magazíny či zpravodajské šoty televize Prima. Spolupracuje také s rozhlasovou stanicí Frekvence 1. Vedle Primy a HBO se letos zaměřila na internet především TV Nova, která spustila novou podobu svého webu nova.cz a zpravodajský server tn.cz.

DOPLNĚNO – Vedení filmového kanálu HBO dnes krátce po páté hodině odpolední vydalo tiskovou zpravu, v níž se uvádí, že HBO Česká republika, spol. s. r. o. neuzavřela žádnou dohodu o jakékoliv programové spolupráci s provozovatelem TV Stream.cz a žádnou podobnou spolupráci v dohledné době nechystá. HBO Česká republika, spol. s.r.o. se obrátila na vydavatele Hospodářských novin s žádostí o uvedení tiskové opravy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).