Hlavní navigace

Česká verze Hope TV vstoupila do chytrých mobilních telefonů

13. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 1. 2011

Tuzemskou mutaci křesťanské televize Hope TV, kterou bylo doposud možné sledovat pouze prostřednictvím internetu, už naladí také majitelé takzvaných chytrých mobilních telefonů. Serveru DigiZone.cz to sdělil její zástupce Edvard Mikšej. Stanici už tak mohou sledovat všichni majitelé zařízení, které fungují na bázi operačního systému Android a také vlastníci iPhonů. Aplikaci je možné stáhnout v AppStore a Android Marketu.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Všechny stanice Českého rozhlasu již lze naladit na iPhone i přes Android

Uživatelé smartphonů nebo tabletů multimediální obsah chtějí – v Česku už sleduje televizi na telefonu nebo tabletu přes 60 tisíc lidí. Nechtějí sedět v předem danou dobu u televize nebo u počítače – a mobilní internet, k tomu iPhone, telefon s Androidem nebo tablet jim to umožňují, uvedl při této příležitosti Radek Novotný ze společnosti Mediawork group. Počet stanic, ať už televizí nebo rádií, v těchto chytrých zařízeních se neustále zvyšuje. Jsou v nich už dostupné například zpravodajské kanály ČT 24 a Z1, hudební Óčko a také Český rozhlas.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).