Hlavní navigace

Česká televize začne vysílat od 18. dubna Poštu pro tebe ve vysokém rozlišení

12. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Veřejnoprávní televize se rozhodla, že počínaje 18. dubnem nabídne divákům ve vysokém rozlišení obrazu svůj další studiový pořad. Půjde konkrétně o Poštu pro tebe s Ester Janečkovou.

Pošta pro tebe se bude vysílat od 18. dubna na obrazovce prvního programu České televize ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Vyplývá to z programových plánů veřejnoprávního média, serveru DigiZone.cz tuto skutečnost potvrdil technický ředitel Rudolf Pop. Pošta pro tebe se vysílá ze Studia 1, které prošlo na konci loňského roku, konkrétně na podzim, rekonstrukcí.

Tipy C

STŘEDEČNÍ SLEDOVANOST: Čechovu Chelsea si nenechalo ujít včera na Čtyřce přes 300 tisíc diváků

Česká televize už vysílá ve vysokém rozlišení obrazu například studiové pořady Otázky Václava Moravce, 168 hodin, Máte slovo, Živě na Jedničce a také hlavní zpravodajskou relaci Události. Převedení Pošty pro tebe do formátu HDTV není až takovým překvapením. Pořad patří mezi stálice České televize. I přesto, že jeho první díl se vysílal jíž 19. května 2005, na Jedničce mu dává přednost stále více než sedm set tisíc diváků. Jak samo veřejnoprávní médium uvádí, za dobu svého vysílání si našla velké množství příznivců a díky jednoduchému principu se stala fenoménem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).