Hlavní navigace

Česká televize vloží na Sušicku do kanálu ČT 2 piktogram

17. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 10. 2008

Veřejnoprávní ČT vloží pravděpodobně ve středu 22. října do analogového vysílání kanálu ČT 2 varovný piktogram, který naznačuje, že bude brzo jeho vysílání ukončeno. Diváci se ale samozřejmě nemusí bát, že by o svůj program přišli. Česká televize ho bude vysílat od 17. listopadu také digitálně. Souběh analogového a digitálního vysílání kanálu ČT 2 bude trvat 12 dní, a to do 29. listopadu. Aby ČT diváky na ukončení šíření signálu druhého programu dostatečně upozornila, opatří ho jako v dalších lokalitách i zde kromě piktogramu informační lištou.

BRAND24

PŘÍLOHA: Digitální vysílání na Sušicku

Analogové vysílání ČT 2 je šířeno z vysílače Svatobor na 52. kanálu, veřejnoprávní DVB-T multiplex bude na kanálu 49 zapnut 17. listopadu. Diváci si budou moci naladit digitálně také program ČT 1 a čistě digitální stanice ČT 24 a ČT4 – Sport. Nebudou chybět ani rádia z portfolia Českého rozhlasu – Radiožurnál, Praha, Vltava, D-dur, Leonardo a rádia Česko a Wave. Bližší informace o digitálním vysílání na Sušicku včetně mapy pokrytí můžete najít v naší příloze Regiony.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).