Hlavní navigace

Česká televize si registruje známky Nevinné lži, Můžeme dál? a Hyde Park Civilizace

25. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nevinné lži mají být obdobou úspěšného cyklu Soukromé pasti, které za Petra Dvořáka vznikly na televizi Nova. Připravuje je stejná producentka.

Tři nové ochranné známky si nechala u Úřadu průmyslového vlastnictví registrovat Česká televize. Ve dvou případech je patrné, k čemu je chce použít, ve třetím jde o úplně nový formát, o kterém televize zatím neinformovala. Ze známých projektů si ČT registrovala Nevinné lži, což by měl být cyklus televizních filmů podobných Soukromým pastem na Nově, který bude připravovat stejná kreativní producentka Tereza Vrabelová, a Hyde Park Civilizace, tedy speciální vydání interaktivního pořadu Hyde Park na zpravodajské ČT 24.

BRAND24

K TÉMATU: Jaká bude Česká televize Petra Dvořáka? Kavčí hory to včera naznačily

Úplně novým formátem, jehož název a logo si ČT rovněž zaregistrovala, je „Můžeme dál?“. Česká televize chystá na podzim zásadní proměnu prvního a druhého programu, které by se měly ještě více profilovat a vzájemně doplňovat. ČT 1 a ČT 2 zároveň změní loga a vizuál, jako vůbec první programy z nabídky ČT začnou využívat novou korporátní identitu, kterou pro Kavčí hory vytvořilo letos na jaře studio Najbrt.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).