Hlavní navigace

Česká televize si registrovala loga nových zpravodajských pořadů

9. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 12. 2010

UVNITŘ GALERIE Zpravodajský kanál ČT 24 si registroval u Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) loga pořadů, která nabídne tato stanice od ledna příštího roku. Jde konkrétně o Zprávy o půl šesté (ČT 1), Tep ČT 24, Kulturamu, Události v regionech + a Turbulence. O všech uvedených pořadech už vás server DigiZone.cz informoval prostřednictvím aktuality.

K TÉMATU: Novinky ČT 24 od ledna: Highlight, Turbulence, Hranice dokořán a další

Tep ČT 24 popisuje veřejnoprávní médium z Kavčích hor jako zdravotnický a lifestylový magazín o tom, co přináší 21. století. Obsah pořadu Kulturama není prozatím znám, ale již dle názvu je patrné, že půjde o magazín věnovaný kultuře. Pro diváky, které bude mrzet absence Počasí ve světě, je přichystán pořad Turbulence. Zprávy o půl šesté budou krátkým večerním přehledem toho, co nás čeká v Událostech a Události v regionech+ chystají rozšíření regionálního zpravodajství na ČT 24.

BRAND24

Malou galerii nových log si můžete prohlédnout v tomto textu.

Česká televize dnes chystá k novinkám na ČT 24 a zpravodajství vůbec tiskovou konferenci na Kavčích horách. Server DigiZone.cz na ní pochopitelně nebude chybět.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).