Hlavní navigace

Česká BBC zavádí v rámci Studia Zet pravidelný ekonomický magazín Investice Zet

7. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pořad s týdenní periodicitou připravují Roman Chlupatý a Petr Novotný. Zvát si budou hosty z řad ekonomů, finančních a bankovních poradců.

Nový ekonomický magazín Investice Zet zavedla česká BBC. Vysílá ho každé pondělí od 9:45 hod. v rámci publicistického Studia Zet. Čtvrthodinovou relací provází Roman Chlupatý a Petr Novotný. “Patnáctiminutová stopáž pořadu je rozdělena na hlavní aktuální téma, burzovní kalendář a rozhovor nebo reportáž. Ve studiu nebo na telefonu budou většinou dva hosté z řad ekonomů, finančních a bankovních poradců, burzovních a realitních makléřů, investičních poradců, analytiků, privátních bankéřů či podnikatelů,” sdělila Radka Pilzová, PR manažerka společnosti Lagardere Active ČR, která české vysílání BBC provozuje.

BRAND24

K TÉMATU: Česká BBC zavádí nový pořad Studio ZET, bude ho vysílat i televize UPC Express

„Projekt Investice Zet je jediný specializovaný pořad o investování a financích v Česku v rámci rádiového vysílání a to i co se týká televizního vysílání. Přináší rozmanitost zajímavých témat z oblasti investic, financí, ekonomiky, podnikání a finanční gramotnosti na týdenní bázi,“ dodává Pilzová. Po odvysílání na vlnách BBC je možné magazín poslechnout i ze záznamu na zpravodajském webu Zet.cz. Oba autoři magazínu Investice Zet dříve pracovali pro zpravodajské Rádio Česko při veřejnoprávním Českém rozhlase.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).