Hlavní navigace

Česká 30 je nejslabším pořadem Primy family, ve čtvrtek měla jen 336 tisíc diváků

25. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Čtvrteční večery jsou pro Primu family noční můrou. Stále se jí nedaří najít recept proti Ordinaci v růžové zahradě 2 na Nově.

Silně podprůměrné výsledky vykazuje zábavný pořad Česká 30, který ve čtvrtek večer po 20. hodině vysílá Prima family. Jde přitom už o několikátý pokus této televize, jak ve čtvrtek konkurovat nejsledovanějšímu televiznímu seriálu v Česku, Ordinaci v růžové zahradě 2 na Nově. Zatím to ale vypadá, že se Česká 30 zařadí mezi formáty, na kterých si Prima family ve čtvrtek večer vylámala zuby. Tento týden totiž Česká 30 přilákala pouze 336 tisíc dospělých diváků.

BRAND24

K TÉMATU: Česká 30 nepřinesla Primě family vysoká čísla, napoprvé měla jen 575 tisíc diváků

Pro Primu family jde o opravdový problém, protože pořad sledovalo v daný čas pouze 9,02 procenta dospělého publika, což je zhruba polovina oproti průměru této stanice. Česká 30 tak Primě family zhoršuje celodenní skóre: včera tak hlavní program Primy dosáhl celodenního podílu 18,06 procenta, což ještě není nijak výrazně nízké číslo, ale v hlavním vysílacím čase od 19 do 23 hodin klesl na průměrných 15,44 procenta. Sledovanější než Česká 30 byla i repríza seriálu Dobrodružství kriminalistiky na ČT 1, která oslovila v průměru 564 tisíc dospělých diváků (podíl 15,62 procenta).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).