Hlavní navigace

Ceny MTV Europe Music Awards zamíří letos do Belfastu

3. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 3. 2011

Společnost MTV Networks oznámila, že letos se budou konat hudební ceny MTV Europe Music Awards v severoirském Belfastu. Informace se objevila v úterý na stránkách mtv.ema.co.uk. Myslíme si, že je to perfektní kulisa pro jednu z největších světových nočních hudebních akcí na světě, uvádí společnost. MTV EMAs se budou konkrétně vysílat v listopadu z Odyssey Areny.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nova posílí propagaci SuperStar na MTV. Nabídne i Mareše v kožichu

Sám Belfast by měl na tuto událost dát 320 tisíc liber, zbytek půjde podle tiskové zprávy od sponzorů a dalších subjektů. O MTV EMA 2011 se kromě metropole Severního Irska ucházely také města Varšava, Paříž a Instanbul. Belfast si od tohoto vítězství slibuje velkou finanční návratnost. Městu to přinese peníze z nebývalého cestovního ruchu. Například v roce 2003, kdy se ceny konaly v Edinburgu, byla na jednu vloženou libru návratnost 11,3 násobek této částky. Bližší informace o letošním ročníku MTV EMA včetně moderátora a účinkujících zatím nejsou známy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).