Hlavní navigace

Část Moravskoslezského kraje bude dnes bez signálu některých VKV stanic

25. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Posluchači v Třinci se nemusí obávat skutečnosti, že by byly v tomto městě odstaveny další vysílače, konkrétně Godule, Lyžbice – náměstí Svobody a Lyžbice – ulice Lidická.

Obyvatelé části Moravskoslezského kraje, konkrétně Třince, se dnes budou muset obejít bez signálu některých VKV stanic. Důvodem je údržbová přestávka na vysílači Malý Javorový, která bude probíhat v době od 10 hodin dopoledne do 14:00. Výluka VKV signálu se konkrétně dotkne stanic Českého rozhlasu – Radiožurnálu na frekvenci 92,1 MHz a ČRo Ostrava na 105,3 MHz – a Hitrádia Orion na 98,7 MHz. Rádia Čas podnikatele a hudebníka Radima Pařízka se odstávka vysílače Malý Javorový netýká.

BRAND24

Z ARCHIVU: Má smysl provozovat v Třinci multiplex s jedním programem?

Posluchači v Třinci se nemusí obávat ani skutečnosti, že by byly v tomto městě odstaveny další vysílače, konkrétně Godule, Lyžbice – náměstí Svobody a Lyžbice – ulice Lidická. První lokalitu pro šíření signálu využívá opět jedna ze stanic Radima Pařízka, konkrétně Čas Rock, a také Country Rádio rozhlasové skupiny Radio United Broadcasting. Z Lyžbic mohou zájemci naladit Rádio Beat (Radio United Broadcasting), Evropa 2 (Lagardère Active Česká republika), Kiss Morava (Radio United Broadcasting) a ČRo Dvojka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).