Hlavní navigace

Bývalý redaktor Novy Keblúšek nastoupil jako politický reportér do Z1

19. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 8. 2010

DOPLNĚNO Zpravodajská televize Z1 „ulovila“ další bývalou tvář zpravodajství Novy. Vladimír Keblúšek (na snímku), jeden z vystupujících na videu, kde redaktoři Novy loni chrochtáním upozorňovali, že právě pracují na tématu prasečí chřipky (vedení Novy poté autora videa Jiřího Dlabaju propustilo), a pozdější údajný adept na mluvčího ODS, nastoupil začátkem srpna do Z1 jako vnitropolitický redaktor.

K TÉMATU: Jiří Dlabaja, vyhozený reportér Novy, mluví za železniční podnik AŽD

BRAND24

Vladimír Keblúšek je hlavním reportérem Z1 a jeho doménou jsou zejména přímé přenosy, ať už satelitní nebo internetové. A pak standardní reportérská práce, což na Z1 obnáší vyhledávání témat s ekonomickým dopadem a natáčení rozhovorů k nim. Zároveň má u nás Vladimír možnost kariérního růstu, sdělila serveru DigiZone.cz Miroslava Slepičková, asistentka generálního ředitele Z1 Zdeňka Šámala.

Keblúšek pro Z1 zajišťuje živé vstupy z Poslanecké sněmovny, Senátu a vlády. Ještě v polovině června přitom pracoval ve zpravodajství Novy. Poté měl dostat nabídku na pozici mluvčího ODS, protože dosavadní mluvčí strany Martin Kupka se přesunul na Úřad vlády. Mluvčím největší vládní strany se ale nestal. Podle Slepičkové je Keblúšek zaměstnancem Z1 na plný úvazek a do televize nastoupil 5. srpna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).