Hlavní navigace

Bubílková, Jílková, Kočičková a Xaver Veselý s talk show na ČT 1

28. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 12. 2007

První program České televize od Nového roku zásadně posílí formáty diskusních pořadů. Z Mladé fronty Dnes se do ČT vrací „kotelnice“ Michaela Jílková. Ve čtvrtek 17. ledna se poprvé objeví v roli moderátorky nového diskusního pořadu Máte slovo, který ČT 1 nabídne každý čtvrtek od 21:45. Televize ho poutá jako „tři úhly pohledu na jedno téma s Michaelou Jílkovou, pořad neřeší problémy politiků, ale témata, která zajímají občany“.

Tipy C

Naopak výlučně politice se bude věnovat nový pořad Zuzany Bubílkové Co týden vzal, kterým ČT paroduje svou někdejší diskusi Co týden dal, na které se Bubílková podílela s dnešním šéfredaktorem sportovní redakce ČT Otakarem Černým. Poprvé se na ČT 1 objeví v úterý 8. ledna v hlavním vysílacím čase od 20:00. Bubílková se tak po více než roce vrací na televizní obrazovku (naposledy připravovala Politické harašení pro Novu).

Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu se na ČT 1 stěhuje šansoniérka Ester Kočičková. Od úterý 15. ledna bude každý úterní večer od 22:40 vést se svými „hostkami“ pavlačové řeči v pořadu Pavlač Ester Kočičkové. Brněnské studio České televize připravilo pravidelný diskusní pořad Café X s moderátorem rádia Frekvence 1 Lubošem Xaverem Veselým. Na ČT 1 se objeví již ve středu 2. ledna od 22:40 a v týdenním rytmu jej televize nabídne vždy v živém přenosu. Hostem prvního dílu bude zpěvák Michael Kocáb.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).