Hlavní navigace

Britský The Voice si budou moci pustit i Češi, nekódovaně a v HD

27. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 2. 2012

UVNITŘ FOTO Soutěž The Voice UK, která se začne ve Velké Británii vysílat od soboty 24. března, si budou moci pustit bez problémů také diváci v České republice, především pak v Čechách. Bude k tomu pouze stačit, aby přijímali satelitní signál z pozice 28,2 stupně východně a měli parabolu minimálně o průměru 85 centimetrů (střední Čechy). The Voice UK bude vysílat kanál BBC One.

BLOG LUKÁŠE POLÁKA: Roky čekání jsou u konce. Britská invaze skončila

Tipy C

Díky dobrému pokrytí signálem touto družicí v České republice je možné realizovat příjem této a dalších britských stanic na relativně malou parabolu. Formát, jehož lokální verze se aktuálně vysílá také u nás, poběží nejen v SD, ale i v HD kvalitě. Na své si tedy přijdou i majitelé kompletů pro příjem stanic ve vysokém rozlišení obrazu. O tom, že se diváci mají skutečně na co těšit, svědčí i hvězdní mentoři – Tom Jones; producent, zpěvák a skladatel Will I Am ze skupiny Black Eyed Peas, úspěšná britská zpěvačka Jessie J a frontman skupiny The Script Danny O'Donoghue.

Porota britské verze soutěže The Voice. Zleva: Danny O'Donoghue, Tom Jones, Jessie J a Will I Am. (Zdroj: BBC)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).