Hlavní navigace

Boskovice mají problém s digitálním signálem. Lidé chtějí dokrývač

22. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
22. 11. 2010

Televizní diváci v Boskovicích, které se nacházejí v okresu Blansko, mají problém s příjmem digitálního signálu. Informuje o tom dnešní vydání Blanenského deníku. Teoreticky, tedy podle map pokrytí, by měl být signál v této lokalitě pro všechny tři multiplexy, v praxi je tomu však úplně jinak. Podle listu si na špatný digitální příjem stěžuje čím dál tím více obyvatel.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Koncem listopadu vypne ČT další vysílače. Diváky informuje lišta v obraze

Hned po spuštění dalších dvou multiplexů si začali lidé stěžovat, že se zhoršila kvalita multiplexu 1. Pan starosta tak poslal za město oficiální stížnost, uvedl pro Blanenský deník mluvčí radnice v Boskovicích Jaroslav Parma. Ta měla putovat České televizi, Českým RadiokomunikacímTV Nova. Radomír Kovář, který se v tomto městě specializuje na prodej, montáž a servis televizních antén a satelitní techniky, sepsal na svém firemním webu poměrné obsáhlý rozbor celé situace a uvádí, že problém by mohla vyřešit výstavba dokrývače.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).