Hlavní navigace

Bleskové zprávy budou serióznější, po více než roce prochází proměnou

25. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – S modernějším grafickým obalem dostaly Bleskové zprávy i nový zvuk, modernější aranže nahrál hudebník Jakub Kubín.

Bleskové zpravodajství, které pravidelně vychází na bulvárním webu Blesk.cz, dostane serióznější tvář a nově přidá v grafice a vizuálu modrou barvu, jež ji bude připomínat. Diváci si jistě všimnou nové znělky a nové grafiky ve studiu. Ubrali jsme červené barvy a přidali víc modré, tím chceme dát najevo, že na Blesku najdete i relevantní zprávy, uvedl vedoucí projektu David Vaníček. Bleskové zprávy jsou součástí videoservisu mediálního domu Czech News Center. Nedávno Blesk představil novinku Selfie z Prahy.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Blesk.cz zavádí pořad s Bohuslavem Sobotkou Ptám se, pane premiére

S modernějším grafickým obalem dostaly Bleskové zprávy i nový zvuk, modernější aranže nahrál hudebník Jakub Kubín. Kuba už pro Blesk skládal znělku k Módní policii Františky Čížkové. Je to mladý a talentovaný hudebník, takže hned pochopil, co to znamená, když jsme chtěli, aby Bleskové zprávy zněly akčněji a svěže, dodal Vaníček. V moderování zpráv se pravidelně střídá Markéta Volfová a Bára Horáková. Blesk TV přináší také rozhovory s politiky. Do videozpravodajství Blesku patří i „talk formát“ S prezidentem v Lánech a Ptám se, pane premiére.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).