Hlavní navigace

Blackbelt TV ukončila vysílání ve službě freeSAT, odstartovala Fine Living Network

7. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Během dnešního dne by se klientům satelitní služby freeSAT měla objevit v nabídce také stanice Food Network ve standardním rozlišení. Ta plánuje lokalizaci do češtiny.

Provozovatel satelitní služby freeSAT, společnost UPC DTH, dnes podle plánu vyřadila z nabídky tematický kanál Blackbelt TV, který se orientoval na bojová umění a asijské filmy s tímto zaměřením. Na jeho programové pozici se objevila stanice Fine Living Network. Výhoda nově zařazeného programu je v tom, že je klientům dostupný i v češtině, jejíž jazykovou stopu freeSAT nově připojil. Od dnešního dne je oficiálně klientům v České republice a na Slovensku oficiálně dostupný i kanál Megamax, který doposud fungoval pouze zákazníkům s vlastním přijímačem. Stanice nebyla zařazena v programovém rastru.

K TÉMATU: Fine Living a Food Network nabídne na satelitu i freeSAT, vyřadí Blackbelt TV

BRAND24

Během dnešního dne by se klientům satelitní služby freeSAT měla v nabídce objevit také stanice Food Network ve standardním rozlišení. Jak tento program, tak i Fine Living Network už v minulosti zařadil konkurenční Skylink. První zmiňovaná stanice je navíc klientům největší satelitní služby dostupná i ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). V letošním roce by mělo dojít k lokalizace stanice Food Network do češtiny. Tento krok se očekává na září. V první fázi bude dostupných takto okolo padesáti procent pořadů, jejich počet se má ale postupně navyšovat a ideálně narůst až k plně lokalizované verzi.

Parametry přijmu Fine Living Network: Thor 6 (1 stupeň západně), 11996/V, SR 28000, FEC 7/8, norma DVB-S/QPSK, ID Fine Living Network (ex Blackbelt TV)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).