Hlavní navigace

BKS Capital Partners pohltí kabelovou síť v Milevsku

20. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 2. 2009

Společnost BKS Capital Partners, která v loňském roce úspěšně zařadila pod svá křídla několik kabelových firem, kupuje po delší době další. Stane se jí milevská K+K cable s.r.o. Vyplývá to ze zápisu z posledního zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), ve kterém se uvádí, že dojde k převodu obchodních podílů společníků Jiřího Košťála a Josefa Kučery na jediný subjekt, kterým bude právě společnost BKS Capital Partners.

BRAND24

Z minulých akvizic této firmy je možné jmenovat např. nákup břeclavské RTV-5, K. T. V. M., s. r. o. nebo dalších šesti menších kabelových sítí. Ty sjednotila pod značku Nej TV. Kabelová společnost K+K cable nabízí své služby nejen v Milevsku, ale i dalších městech – Bechyni, Malšicích, Rožmitále pod Třemšínem, Sezimově Ústí a Táboře. Pokud se podíváme na programovou nabídku, tak tu dělí firma na dva balíky – základní a rozšířený. První je složen se základních CZ programů, druhý obsahuje např. kanály jako je MGM, Viasat Explorer nebo Eurosport.

ČTĚTE TAKÉ:
BKS Capital Partners koupí břeclavskou kabelovku RTV-5
BKS Capital Parners koupila další kabelovku
BKS Capital Partners sloučila šest kabelovek pod značku Nej TV
UPC chtějí konkurovat další dvě středně velké kabelovky

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).