Hlavní navigace

BKS Capital Parners koupila další kabelovku

9. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 5. 2008

Soukromá investiční skupina BKS Capital Partners koupila dalšího tuzemského provozovatele kabelové televize. Po společnostech Telto, HBTV a Amos je jí velkomeziříčská firma K. T. V. M., s. r. o. V čele BKS Capital Partners je Nicolas Boissin, který restrukturalizoval a stál v čele prodeje jedné z největších kabelových televizí v Polsku s více než 250 tisíci předplatiteli. Dalšími členy vedení jsou bývalý náměstek ministra ministra spojů Ivan Laška, který stál rovněž u prvopočátků budování společnosti GTS, a Jan Dašovský, spolumajitel společnosti SELF servis.

BRAND24

Podle březnových informací chce BKS do zakoupených společností dále investovat a dodávat služby televize, internetu a telefonování do malých a středně velkých měst v České republice. Během roku a půl chce mít společnost přes 100 tisíc předplatitelů. Plánuje toho dosáhnout tím, že odkoupí stávající společnosti a zavede kabelové televizní vysílání do měst, kde dříve nebylo dostupné. Převod 100 % obchodního podílu firmy K. T. V. M., s. r. o. na BKS Capital Parners schválila na svém posledním zasedání Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV).

AKTIVITY BKS CAPITAL PARTNERS:
Investiční skupina skoupila tři menší české kabelovky
Majitel tří kabelovek získal registraci pro převzaté vysílání

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).