Hlavní navigace

Bezplatný archiv Nova Plus začal nabízet pořady slovenské televize Markíza

6. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Čeští diváci, kteří nemají přístup ke slovenským programům, si tak budou moci porovnat například původní „Svokru“ a barrandovský formát Tchyně, který z něho vychází.

V bezplatném videoarchivu Nova Plus, který nabízí k dispozici po dobu několika dní pořady televize Nova a také některé vlastní formáty, jsou nově k vidění i pořady slovenské televize Markíza. Tu s Novou pojí stejný vlastník v podobě nadnárodní společnosti CME. Na Nova Plus se konkrétně objeví pořady Svokra (Tchyně), Kredenc a Vo štvorici po Slovensku vlakom. Důvod, proč je Nova do archivu umístila, je jednoduchý. Na Slovensku slaví tyto pořady úspěch a mohly by tak oslovit i českého diváka. Vedle bezplatného archivu Nova Plus provozuje nejsledovanější česká televize i placenou službu Voyo, v níž mimo jiné nabízí kromě bohaté knihovny filmů a seriálů i streaming svých stanic včetně Novy Sport 2.

BRAND24

Z ARCHIVU: Nova spustila dnes svůj bezplatný videoarchiv Nova Plus

Tchyně pomáhá zlepšovat vztahy v rodině. Model slovenské reality show už diváci znají z obrazovky konkurenční TV Barrandov. Gizka Oňová je zázračná tchyně pomáhající rodinám, které se ocitly v těžkostech. Na nové díly pořadu plného tipů, jak vést domácnost, se na Nova Plus můžete těšit každé pondělí, láká Nova. Další novinkou je Kredenc – skečová show bude vždy v pátek přinášet satirické zprávy a parodie na aktuální společenská a politická témata. Vo štvorici po Slovensku vlakom mapuje cestování čtveřice mužů vlakem. Pořad čerpá především z toho, že scénáristé nedali aktérům mapu ani žádné informace o tom, jaké nástrahy je čekají. Nový díl se objeví na Nova Plus vždy ve středu. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).