Hlavní navigace

BeBe TV HD se možná již v satelitním Skylinku neobjeví

4. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 2. 2010

Program BeBe TV ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), který byl ještě nedávno součástí satelitní platformy Skylink, se v ní možná již neobjeví. Serveru DigiZone.cz to řekl výkonný ředitel Jaromír Glisník ze společnosti TradeTec, která Skylink provozuje. Máme ještě necelý měsíc na vyhodnocení ohlasu od našich zákazníků, ale spíše si myslím, že už program zpět nezařadíme, uvedl Glisník.

Kanál BeBe TV HD je určen pro nejmenší děti do přibližně tří let věku. Nabízí rozdílný program než tato stanice v klasickém rozlišení. Kanál byl šířen v rámci promo akce několik měsíců a cílem bylo vyzkoušení poptávky. Šlo o stejný princip jako u MyZen.tv HD. Tato stanice však zmizela z nabídky dříve, než Skylink stihl zjistit poptávku. Vyřadila ho totiž partnerská platforma Canal Digitaal. Vysílání BeBe TV HD nahradil třetí okruh veřejnoprávní Slovenské televize, který bude během OH Vancouver vysílat v HDTV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).