Hlavní navigace

Barrandov se seriálem Chicago Fire nadále počítá, registruje si nové ochranné známky

22. 4. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Co s načatým večerem? Právě tak se ptá u jedné ze svých možných programových novinek televize Barrandov. Tou další je pak slovní označení Dražba chlapa.

Americký seriál Chicago Fire, který televize Barrandov vysílá vždy ve středu od 21:15, z obrazovky této stanice nezmizí. Vyplývá to z odpovědi jejího programového oddělení zveřejněné na oficiálním profilu programu na sociální síti Facebook. Barrandov prostřednictvím programových plánů avizoval, že poslední díl Chicago Fire odvysílá 30. dubna, vše ale ukazuje na to, že tomu bude jinak. Seriál Chicago Fire se pouze přesune do jiného času. Po skončení vysílání Velkolepého století se seriál přesune do času od půl osmé, uvedlo programového oddělení Barrandova na dotaz jednoho z diváků.

K TÉMATU: TV Barrandov předčasně ukončí seriál Chicago Fire, nahradí ho kriminálka

Společnost Barrandov Televizní Studio, tedy provozovatel plnoformátové televize Barrandov, si na Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) nechala zaregistrovat nové ochranné známky. Jde konkrétně o slovní označení Co s načatým večerem a Dražba chlapa. Dále se objevují v databází různé varianty názvů již známých pořadů – Co mi nedá spát, respektive Co mi nedá spát s Veronikou Žilkovou; Exkluziv!, respektive Exkluziv! s Kateřinou Brožovou; Intim Heidi Janků; Kurňa, co to je s Pavlem Zedníčkem a Všechno nebo nic s Michalem Jagelkou, respektive pouze označení Všechno nebo nic.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: TV Barrandov odhalila další novinky i drobné úpravy ve svém programu

Programové novinky ve svém vysílacím schématu chystá televize na květen pod novou generální ředitelkou Marcelou Hrdou, která na tomto postu vystřídala někdejšího šéfa stanice Vladimíra Železného. Jeho kontaktní pořad Volejte Železnému, který se ve vysílání objevil krátce poté, co do této pozice loni v listopadu nastoupil, už byl zrušen. Barrandov se taktéž rozloučil s pozdně odpoledním dámským blokem Babinec, který právě od dnešního dne nahradí seriál Jake a tlusťoch. Jak již bylo dříve avizováno, novými tvářemi stanice budou od května Veronika Žilková a Michal Jagelka. Svou roli posílí i moderátor Aleš Cibulka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).